STAPPEN NAAR SUCCESS

Haal meer uit jouw event, congres, beurs of bijeenkomst. Met Boom Your Event helpen wij je bij de online promotie van jouw event. Hierdoor creëren wij verbinding met de doelgroep.

EEN BUZZ VOORAF

Boom Your Event stappen voor het Event

Op een creatieve manier zetten wij jouw event op de “online kaart”. Hiervoor creëren we een online concept. Via social media promoten wij het event en brengen we deelnemers al bij elkaar voordat het event is begonnen. Ook zorgen wij ervoor dat partners en potentiele deelnemers hun social media netwerk inzetten. Op deze manier neemt de betrokkenheid onder de doelgroep toe. Door co-creatie via een poll en social media kunnen deelnemers onderwerpen kiezen of aandragen voor het event. “Dit wil ik niet missen…” En dat is precies wat tot een hoger aantal aanmeldingen en connecties leidt!

ZICHTBARE INTERACTIE

Boom Your Event stappen tijdens het Event

Tijdens events zetten wij de online verbinding voort door deelnemers te betrekken en zichtbaar te maken via social media. Dit doen wij met ons social media team dat ter plekke een live verslag maakt en het event op een creatieve manier promoot met verschillende online tools. Daarnaast kunnen wij zorgen voor een social media wall. Hierdoor is er zichtbare interactie en kunnen deelnemers via een herkenbare hashtag (#) meepraten. Vernieuwend en verfrissend. Thuisblijvers zien op social media wat ze missen en zijn er het volgende event bij.

EEN ZINVOL VERVOLG

Boom Your Event stappen na het Event

Op social media gaat het event na de borrel gewoon door. Online wordt het event voortgezet: het netwerken gaat door en het event heeft een langere zichtbaarheid. De deelnemers delen hun ervaringen. Door achteraf een storybook te delen, houd je langere zichtbaarheid en blijft de doelgroep betrokken. Op deze manier bouw je een online community op die altijd van waarde blijft!

ONTDEK DE KRACHT VAN SOCIAL MEDIA

Benieuwd hoe wij van jouw event een booming event kunnen maken met meer connecties, online zichtbaarheid en interactie? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden voor het event te bespreken. Bekijk ter inspiratie onze cases van andere evenementen.

offerte aanvragen

Susanne van Boom
Van Cleeffkade 15 (hoofdingang)
1431 BA Aalsmeer
0297 – 753 657
info@boomyourevent.nl